Mijn naam is Bart Rylant
— vrij naar Donald Muylle, meubelmaker

Alleen laat mijn eigen website nog op zich wachten. Maar dat is niet erg. Jij bent hier omdat je ook een nieuwe website of webshop nodig hebt.

Misschien heb je wel bedacht dat dit een goed moment is om eens goed na te denken over het bouwen van een webshop. Verstandig! Ik werk graag met jou samen om een webshop te maken die past jouw winkel of bedrijf. Want niet elke webshop is hetzelfde. Wat voorbeeldjes.

Studio Aimee verkoopt kinderkleding en woondecoratie. Alle artikelen kunnen in categorie├źn worden verdeeld. Een artikel kan ook in meerdere categorie├źn voorkomen. De fysieke winkel en de webshop gebruiken hetzelfde stocksysteem. Er kunnen kortingen gegeven worden (vaste prijzen of percentages) voor iedereen of met kortingscodes. En mensen kunnen ook hun geboortelijst maken via de site.

➁ Het kan ook minder uitgebreid. Karin Borghouts is fotografe en verkoopt haar boeken online. Karin verkoopt een beperkt aantal artikelen en houdt haar stock zelf bij. Wanneer mensen iets bestellen op haar webshop, krijgt ze een mail met de bestelde boeken of foto's die ze zelf klaar maakt voor verzending. Het verzendlabel met het adres van de klant wordt automatisch gemaakt en moet ze alleen nog maar printen.

De Nederlandse Boksbond laat mensen online reserveren voor cursussen. Iedereen die een cursus bij de Nederlandse Boksbond wil volgen, kan zich inschrijven voor een cursus. Het aantal beschikbare plaatsen per datum en locatie wordt automatisch bijgehouden. De bezoeker kan bij het reserveren van een plekje meteen online betalen.

Wat ik wel doe

→ Een webshop die bij de stijl van jouw winkel past

→ Heel eenvoudig of met uitgebreide mogelijkheden

→ Op basis van Craft CMS en Commerce, een heel solide en veilig CMS

Wat ik niet doe

→ Een webshop op basis van een (gratis) one-fits-all template

→ Een webshop met maandelijkse vaste kosten en maandelijkse variabele kosten op basis van je omzet

→ Een webshop op basis van een gratis en onveilig CMS

Overtuigd of meer informatie nodig? Hou je vooral niet in! Bekijk ook mijn andere niet-afgewerkte klantenpagina, of mail of bel me.
bart@bartrylant.be — +32 3 547 03 49